Search
  • EDO Mari Vidgren

Millainen on Sinun menestystarinasi?

Menestystarinat rohkaisevat muita ylittämään omia rajojaan, asettamaan tavoitteita korkeammalle. Menestyminen urheilussa, lajista riippumatta, vaatii sitoutumista, kovaa työtä ja uurastusta, sekä suorituksen optimointia. Se vaatii myös yrityksiä ja erehdyksiä, ja ennenkaikkea niistä oppimista.


Optimaalinen suoritus ja sen saavuttaminen

Kouluratsastuksessa pieni askelrikko voi tuhota suorituksen. Hevonen säikähtää katsomossa lastenvaunua. Pienet vastoinkäymiset vaikuttavat myös ratsastajan henkiseen tilaan. Kuulostaako tutulta?


Esteratsastuksessa luokan ratsukot suorittavat saman radan. Virheettömin ja nopein suoritus palkitaan. Toiset haaveilevat voitosta, toisille tavoite on päästä sinisestä vedestä yli. Oli mikä tavoitteesi hyvänsä, jokainen pyrkii optimaaliseen suoritukseen. Mitä optimaalinen suoritus sitten tarkoittaa?


Urheilussa optimaaliseen suoritukseen, lajista riippumatta, pyritään kovalla harjoittelulla, kunnon kohdistamisella, psyykkisellä valmennuksella sekä kehon huollolla ja ravinnolla ja tietysti levolla. Tavoitteisiin pääseminen vaatii suunnitelman, ja systeemin. Systeemiin kuuluu urheilijan lisäksi joukko ammattilaisia, joiden avulla paljon puhuttu optimaalinen suoritus on mahdollista. Loppu on sitten urheilijasta itsestään kiinni.
Millainen on Sinun menestystarinasi vuonna 2020?

Talvikauden aikana julkaisen asiakkaideni kertomuksia, miten he pääsevät omiin tavoitteisiinsa. Joku kilpailee hevosurheilussa Suomen tai Euroopan huipulla, toisen tavoitteena on itsensä ylittäminen, rajojen rikkominen. Yksi taas menestyy työelämässä ja hakee hevosesta lähinnä mielenrauhaa. Onnistuminen hevosen kuntouttamisessakin on tarina, jonka haluat usein jakaa omassa sosiaalisessa mediassasi. Sekin on menestystarina.


Haluatko olla mukana tarinassa? Tarina voi olla menneen vuoden menestys, ja suunnitelma tulevan vuoden tavoitteisiin saavuttamiseksi. Lähetä oma tarinasi info@voimalaan.fi

Osan tarinoista julkaisen verkkosivuillani. Kaikkien tarinan lähettäneiden kesken arvomme vuoden vaihteessa kaksi lahjakorttia hevostarvikeliikkeeseen, arvoltaan 100 euroa.

#menestystarinani2020 #edomarividgren #hevososteopatia


0 views0 comments

© 2019 Powered by EDOMariVidgren. All rights reserved.